Site-ul ăsta e la a nu mai știu a câta iterație. Cu mult timp în urmă am scris pe WordPress. La începutul lui 2021 m-am mutat pe Blogger în încercarea de a reduce costurile, dar functionalitatile oferite de platformă nu imi sunt suficiente. Am scris o perioada pe Medium, am încercat sa pun niște articole în spatele paywall-ului în încercarea de a scoate niște bani din asta, dar rezultatele au fost modeste.

Așadar, mă întorc la WordPress. Am deja tema și cam toate modulele de care am nevoie. Eventual voi plăti pentru un modul care să mă scape de spam.

În plus, încerc să-mi reduc dependența față de Facebook și alte rețele sociale. În ultima perioada Facebook a devenit o mare mizerie, un adevărat cancer al Internetului. Simt nevoia să mă mut pe o platformă unde să am mai mult control și unde ceea ce scriu nu este efemer.

Despre ce scriu

Am preocupări extrem de diferite, dar oarecum legate între ele. Așadar, scriu despre tot ce înseamnă tehnologie, Internet și calculatoare, pentru că la asta mă pricep cel mai bine dat fiind că sunt inginer electronist de meserie. 

Apoi, o mare parte a blogului va fi dedicată fotografiei. În cazul meu fotografia este atât pasiune cât și o sursă de venit – imaginile mele pot fi achiziționate de la majoritatea agențiilor de foto stock. Am vândut primele mele imagini pe Dreamstime în 2004, dar am început să fiu un contributor activ din 2017, an în care am obținut și diploma ANC care să ateste calificarea de  fotograf ANC.

Contribui la un blog culinar. Îl păstrez separat, pentru că mi se pare că ar ieși talmeș-balmeș dacă aș amesteca articolele tehnice cu bucătăritul.

Aș vrea să scriu mai mult despre călătorii, dar în ultima perioadă n-am avut parte de experiențe memorabile care să merite împărtășite aici. E timp și loc de mai bine.

Scriu despre bricolaj și pregătiri, pentru că știu să fac singur o grămadă de lucruri pe lângă casă și pentru că sunt lucruri care merită să fie aici pe blog.

De ce scriu atât de rar

Postările pe blog sunt rare și la intervale aleatorii. Scriu rar pentru că mă gândesc de fiecare dată înainte de a începe un articol dacă ce voi așterne pe ecranul calculatorului va fi util cuiva. Nu-mi place să să-mi pierd timpul aiurea scriind de dragul de a scrie.

Nu am pretenția de a fi un influencer, Nu-mi place ideea să promovez tot felul de căcaturi. Dacă voi face un review unui produs, o fac pentru că am testat produsul și fie e atât de bun încât merită recomandat, fie e atât de prost că voi scrie despre el doar ca să nu-și mai ia și alții țeapă.

Related Articles

Comentați